برگزاری جلسه برررسی وضعیت تحصیلی دانش آموزان پایه هفتم

در روز سه شنبه مورخه ۹ آبان 1402،طبق روال هر ساله جلسه  وضعیت تحصیلی دانش آموزان پایه هفتم در نمازخانه آموزشگاه برگزار شد.در آغاز جلسه با قرائت كلام الله مجيد توسط دانش آموز  حشمتي و سپس خير مقدم مدير آموزشگاه به اولياي دانش آموزان هفتم  به شرح  وبررسي وضعيت تحصيلي يك ماه گذشته پرداختند،سپس صحبتهاي مشاور آموزشگاه و معاونت آموزشي آموزشگاه درباره اين مسئله و راه حل هاي بهبودي اين موضوع پرداختند.

یکی از عوامل مهم در موفقیت تحصیلی دانش آموزان حمایت و پشتیانی والدین است.در این مقاله یاد خواهیم گرفت چگونه خانواده ها می توانند زمینه رشد و پرورش توانایی های فرزندان خود را فراهم سازند.والدین می‌بایست شادی گم شده در لابه‌لای سنگینی تكاليف درسي را به دانش آموزان باز گردانند و آرامش و اطمینان خاطر را در آن‌ها بوجود آورند. این جزء در سایه نظارت دائم و منظم برفعالیت‌های یادگیری، توجه به شرایط روحی و روانی، بررسی وضعيت درسي دانش آموزان در منزل و مدرسه امکان پذیر نیست.

نظارت و پیگیری نباید به گونه‌ای باشد که استقلال و اعتماد به نفس را از فرزندان بگیرد. دستوردادن و امر کردن و پیگیری همراه با سرزنش و توبیخ جزء افت تحصیلی هیج ثمره‌ای نخواهد داشت.در سال‌های ابتدایی این نظارت شاید حتمی باشد ولی با رسیدن دوران بلوغ و نوجوانی، برای آن‌ها خوشایند نیست که والدین مدام به آن‌ها گوشزد کنند، که چگونه تکالیفشان را انجام دهند.

در این دوره احساس استقلال می‌کند و دوست دارد به ارزش‌ها، ایده‌ها، نگرش‌ها و… او احترام گذاشته شود و تمایل به امر و نهی دیگران ندارد. ولی این بدان معنا نیست که حمایت و نظارت بر عملکرد او کاملاً قطع شود، بلکه در این دوران نیاز به نظارت غیرمستقیم است، بگونه‌ای که دانش آموز حس استقلال عمل داشته باشد و حس کنترل از طرف شما بر او القاء نشود.


امتیاز شما به این محتوای آموزشی ؟ جمع امتیاز 0/20